Vegan fajita bowl

Friday, 14 April 2017

I know it's Easter this weekend and that a lot of people will eat traditional Easter food. If you're not into that though and want something completely different, I've got this mexican inspired recipe for you. A fajita bowl!

//  Jag vet att det är påsk i helgen och att många äter traditionell påskmat. Om du inte gillar den maten speciellt mycket dock och vill ha något helt annat, så jag har detta mexikanskinspirerande receptet. En fajita skål!

It feels like I say this about almost every recipe I make – "it's super easy to make!". But it's true! A lot of people seem to think that you need to be a master in the kitchen to be vegan, but you definitely don't have to be. This recipe really is easy and most importantly delicious! It works great to wrap in a tortilla bread as well.

//  Det känns som att jag säger det om varje recept jag gör – "det här är så lätt att göra!". Men det är sant! Många verkar tro att man måste vara en mästare i köket för att vara vegan, men det behöver man definitivt inte. Det här receptet är verkligen lätt att göra! Det funkar perfekt att ha i ett tortillabröd också. 

Ingredients
- 1 red bell pepper
- 1 yellow bell pepper
- 200 g mushrooms
- 1 yellow onion
- 1 bag of fajita spice mix
- Rice
- Avocado

Vegan fajita bowl 

1. Cook the rice according to the instructions.

2. Chop the bell peppers, mushrooms and yellow onion and add to a frying pan with a little bit of water. Cook until soft.

3. Add the fajita spice mix and 1/2-1 dl water. Stir around and let the veggies absorb the spices un a low heat for a couple of minutes.

4. Serve the rice and fajita veggie mix in a bowl with some avocado.

Post a Comment

Copyright © Olivias vegan life
Design by Fearne