Thai red curry

Friday, 17 March 2017

I'm sure this isn't the proper way to make a thai curry, but this is how I made it anyway, and it turned out pretty good!

This is another of those recipes that's great to make a big batch of to have for the rest of the week. By now, you know how much I like preparing food so I don't have to think about it in the evenings when you get home and just want to watch YouTube. It's also a great way to save money on as a student.

//  Det här är säkert inte det rätta sättet att gör en thaicurry, men så här gjorde jag hur som helst, och det blev ganska bra faktiskt! 

Det här är ytterligare ett recept som är perfekt att gör en stor sats av för att sen ha resten av veckan. Vid där här laget vet ni förmodligen hur mycket jag gillar att förbereda mat så att jag inte behöver tänka på det på kvällarna när man kommer hem och bara vill titta på YouTube. Det är också ett bra knep att spara pengar på som student. 

This recipe is very versatile and you could use most veggies for this actually. I think this would be great with tofu as well, but I didn't have any at home.

Let me know in the comment section, on instagram or facebook if you try this out!

//  Det här receptet är väldigt mångsidigt och man kan ha i de flesta grönsakerna faktiskt. Jag tror att det skulle vara supergott att ha i tofu, men det hade jag inte hemma. 

Säg till i kommentarsfältet, på instagram eller facebook om ni provar detta!

Ingredients
- 1 yellow onion
- 2 garlic cloves
- 1,5 tsp ginger
- 1,5 tsp red curry paste
- 2 carrots
- 1 red bell pepper
- 1 small broccoli head
- 1 head of pak choi
- 1 can of coconut milk
- sea salt and black pepper

Thai red curry 

1. Chop the yellow onion and garlic finely. Saute the yellow onion with a little bit of water in a pot for a couple of minutes before adding the garlic, ginger and red curry paste.

2. Chop up the carrots (peel them first), red bell pepper and broccoli. Add to the pot and stir around. Add a little more water if needed.

3. Pour in the coconut milk and let boil on a medium high heat under a lid for around 10 minutes. Add salt and black pepper after taste.

4. Wash the pak choi and stir down to the curry.

5. Serve with rice and cashew nuts for some extra crunch.

Post a Comment

Copyright © Olivias vegan life
Design by Fearne