Buddha bowl with roasted veggies

Monday, 27 February 2017

If you saw my video I posted on YouTube last week, you know I had this Buddha bowl for lunch. I don't think Buddha bowls can ever go wrong honestly. You can mix whatever you want!

//  Om ni såg min video på YouTube förra veckan så såg ni kanske att jag åt denna Buddha bowl till lunch. Jag tror inte Buddha bowls kan gå fel helt ärligt. Man kan ha på nästan vad som helst!
For this one I roasted some carrots and fresh broccoli. I have a thing for roasted carrots at the moment. It's so delicious! I also bought some frozen corn on the cob last week. There's something summery about corn on the cob, right?

Delicious, filling, simple and healthy – let me know if you make this Buddha bowl at home! It's always so fun when you message me letting me know you tried out a recipe from here.

//  För denna skål rostade jag lite morötter och färsk broccoli. Jag har en hype på rostade morötter för tillfället. Det är så gott! Jag köpte även lite frysta majskolvar förra veckan. Det är verkligen något somrigt med majskolvar, eller hur?

Gott, mättande, enkelt och nyttigt – berätta gärna om ni provar på att göra denna Buddha bowl hemma! Det är alltid lika roligt när jag får meddelanden från er att ni provat på något recept härifrån. 

Ingredients
- Quinoa
- Spinach
- Chickpeas
- Carrots
- Broccoli
- Corn on the cob

Get the recipe for the tahini dressing here

Buddha bowl with roasted veggies

1. Turn on the oven on 200°C.

2. Cook the quinoa according to the instructions.

3. Peel the carrots and cut into stripes. Put them on a baking tray together with the broccoli florets. Drizzle over a little bit of olive oil and make sure everything is coated before putting in the tray in the middle of the oven for 10-15 minutes.

4. Cook the corn in hot boiling water just for a couple for minutes.

5. Drain and rinse the chickpeas.

6. Mix together the dressing.

7. Cover a bowl with spinach and add all other components on top and drizzle over the dressing. Sorted!

Post a Comment

Copyright © Olivias vegan life
Design by Fearne