Healthy winter buddha bowl

Monday, 5 December 2016

I had plans on getting up early to do a morning workout, but I had such a hard time getting out of bed! I was so tired and my throat is a bit sore. Think it's because of one of my wisdom tooth are growing. Well well, I've just got to do the best of the day!
____________________

Jag hade planer på att gå upp tidigt för att träna idag, men jag hade så svårt att gå upp ur sängen! Jag var så trött och min hals är inte på topp. Tror det är på grund av en visdomstand som håller på att växa. Jaja, man får bara göra det bästa av dagen!

Something positive about today is this dish that I made this weekend and also got with me to work today. I love making Buddha Bowls or whatever you call it, because you can literally just throw in whatever you've got at home. 

Okey, now I'm off to work. Have a great day!
____________________

Något positivt med dagen är denna måltid som jag gjorde i helgen och som jag har i matlåda till jobbet också. Jag älskar att göra Buddha Bowls eller vad man kallar det. Det är bara att slänga ihop vad man har hemma. 

Okej nu ska jag dra iväg till jobbet. Ha en bra dag!

Ingredients
- Couscous 
- Kale
- Brussel sprouts
- Butternut squash 
- Black beans 
- Avocado 
- Dried herbs 
- 2 tsp tahini
- 1/2 lemon 
- Salt
- Black pepper

Healthy winter buddha bowl

1. In a bowl, mix one part of couscous and two parts of hot water together with some dried herbs. Put a plate on the bowl and let it swell to fluffy couscous. 

2. Chop up the butternut squash into cubes and roughly chop up the kale. Steam them together with the brussel sprouts (I use a bamboo steamer) for about 15 minutes. 

3. Drain and rinse the black beans and put aside. 

4. Take the avocado, mash it up with a fork and put aside. 

5. To make the dressing mix the tahini, juice from the lemon, some salt and black pepper after taste. 

6. Put the couscous, veggies and greens in a bowl and drizzle over some of the tahini dressing. Take your Instagram shot - Done!

Post a Comment

Copyright © Olivias vegan life
Design by Fearne